edimitra
21. Ειδικός Διεθνών Διατροφικών Προτύπων και Εξυπηρέτησης Πελατών Εστιατορίου
0%
Προηγούμενο
Στοιχεία Προγράμματος
21.2 Οργάνωση της μονάδας επισιτισμού
Οργάνωση της μονάδας επισιτισμού
Ερωτήσεις Αυτοαξιολόγησης
21.5 Λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών
Λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών
Ερωτήσεις Αυτοαξιολόγησης
Πρόσθετο υλικό
Βιβλιογραφικές αναφορές
Γλωσσάρι
Πρόσθετο υλικό ενημέρωσης
Επόμενο
edimitra
Πλευρικός πίνακας
Αρχική
Βοήθεια
Εγχειρίδιο Εκπαιδευομένου
Εγχειρίδιο Εκπαιδευτή
Συνεργατική Πλατφόρμα
Αναζήτηση
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Εναλλαγή εισόδου αναζήτησης
Σύνδεση
Όνομα χρήστη
Κωδικός πρόσβασης
Να αποθηκευτεί το όνομα χρήστη
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Σύνδεση
21. Ειδικός Διεθνών Διατροφικών Προτύπων και Εξυπηρέτησης Πελατών Εστιατορίου
Αρχική
Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Πληροφορίες μαθήματος
Αρχική
Μαθήματα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΕΥΔΕ-ΒΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
21. Ειδικός Διεθνών Διατροφικών Προτύπων και Εξυπηρέτησης Πελατών Εστιατορίου
Περίληψη
21. Ειδικός Διεθνών Διατροφικών Προτύπων και Εξυπηρέτησης Πελατών Εστιατορίου
Skill Level
:
Beginner